30 juni Midzomer Picknick

30-05-2019 09:44
Beste Buurtbewoners,
De zomer komt eraan! Zin om heerlijk te genieten van het buitenleven, de geur van vers gras en weidebloeiers, van een kort wandelingetje naar een omheinde wei net buiten ons dorp in de “waerd”?
Een plek in de natuur waar kinderen nog echt mogen ravotten en waar jong en oud met een goed gevulde picknickmand kunnen genieten van de natuur? 
Kom dan een middag lang genieten, samen met buurtgenoten uit de Buurt Raadhuisstraat en toost op de zon en de toekomstige zomer. Na al die maanden binnen is er genoeg bij te kletsen. Mand uit de kast, wat lekkers erin en gaan……

 

Midzomer Picknick, zondagmiddag 30 juni vanaf 12.30 uur

 

Het spreekt voor zich dat je een picknickmand, krat of tas meeneemt waar ieder zijn eigen hapjes en drankjes in gaan. Je mag zelf weten of je iets extra’s meebrengt voor een proeverijtje.

 

Er wordt gezorgd voor een mogelijkheid voor toilet en voor tafels en banken. Wil je liever je eigen stoel mee, dan is dat uiteraard mogelijk.

 

Ook een picknickkleed of deken en kussens om op te zitten kunnen een mogelijkheid zijn. Er zijn er nog een aantal handige dingetjes die de picknick een stuk relaxter kunnen maken. Wat dacht je van borden, bekers en bestek. Eventueel een snijplank en een goed mes, kurkentrekker, opscheplepels, servetten en vochtige doekjes. Een vuilniszak, een zonnebril en eventueel zonnebrandcrème.

 

Iedereen die een muziekinstrument kan en wil bespelen, wordt vriendelijk uitgenodigd deze mee te brengen voor een vrolijke noot. Optreden kan solo, met een groepje of ter begeleiding van “onze buurttroubadour”.

 

Wandelingetje ernaartoe:

Beekstraat uitlopen, bij kruising rechtdoor over het veld pad, het eerste zandpad aan de linker kant van de weg links afslaan, dit zandpad gaat over in een karrespoor en een klein eindje verderop ligt aan de rechterkant de ingang van de weide. De ingang zal worden gemarkeerd met een paar ballonnen.

 

Deze activiteit kan alleen plaatsvinden bij droog weer.

Deelname is gratis voor leden van de buurtvereniging. Deelname voor niet-leden à € 2,50 per persoon, te betalen op locatie.

 

We stellen het op prijs om vooraf te weten hoeveel mensen willen deelnemen.

Je kunt je opgeven vóór 22 juni bij:

 

 


 

Familie ………………………………………………………………………………… komt op 30 juni

 

met ……………personen waarvan …………….kind(eren) naar de Midzomer Picknick.