Over Ons     

Onze buurt omvat de straten Raadhuisstraat, Plakstraat, Kloosterpad, Oude Poort en de Hoolstraat (even nummers). Van de ca 90 gezinnen die wonen in deze buurt, is zo'n 60% lid van de buurtvereniging. 

De Buurtvereniging probeert een bindmiddel te zijn tussen de bewoners van de voorheen omschreven straten. Dit doen we door 5 a 6 keer per jaar een activiteit te organiseren varierend van wandeling tot bier-&-wijn feest en van deelname aan de carnavalsoptocht tot paaseieren zoeken en paasbrunch met door leden zelf bereide lekkernijen. Op de kalender zie je wat er de komende periode gepland staat. 

Leden ontvangen een uitnodiging voor iedere activiteit via e-mail of in de brievenbus. 1x per jaar houden wij onze Jaarvergadering waarvoor alle leden tijdig worden uitgenodigd. Deelname aan activiteiten en de vergadering  is geheel vrijblijvend. Eventueel nieuwe bewoners of geinteresseerden kunnen zich altijd als nieuw lid aanmelden (neem dan contact met ons op).

 

Bestuur

Onze vereniging is statutair en ingeschreven bij de KvK. Het bestuur bestaat uit 5 personen: 

Voorzitter Elian Cramers-Pluis Raadhuisstraat 25
Secretaris Julie Kohlen Raadhuisstraat 45
Penningmeeester Anke Smeets Kloosterpad 10
Bestuurslid Hub Vaassen Raadhuisstraat 27
Bestuurslid MarieJose Penders Raadhuisstraat 37 

Sinds 2011 wordt het bestuur ondersteund door een activiteiten commissie bestaande uit, Esther Meex, Petra Evers en Eric Meulenberg. De website wordt beheerd door Elise Pikaart-Smits.

Lidmaatschapsgeld en betaalgegevens

Naam : Buurtvereniging Raadhuisstraat.

Lidmaatschap Jaarlijks.

contributie: miv 2013 € 15,00 per adres per jaar

Rabobank Stein IBAN: NL14RABO0149220529

o.v.v. Contributie Buurt, naam, straat en huisnummer

 

Nieuws

Jaarvergadering 4 februari 2019

10-01-2019 09:42
Beste buurtgenoten:          Graag nodigen wij u allen uit...