Over Ons     

Onze buurt omvat de straten Raadhuisstraat, Plakstraat, Kloosterpad, Oude Poort en de Hoolstraat (even nummers). Van de ca 90 gezinnen die wonen in deze buurt, zijn 38 gezinnen lid van de buurtvereniging. 

De Buurtvereniging probeert een bindmiddel te zijn tussen de bewoners van de voorheen omschreven straten. Dit doen we door 5 a 6 keer per jaar een activiteit te organiseren varierend van wandeling tot bier-&-wijn feest en van deelname aan de carnavalsoptocht tot paaseieren zoeken en paasbrunch met door leden zelf bereide lekkernijen. Op de kalender zie je wat er de komende periode gepland staat. 

Leden ontvangen een uitnodiging voor iedere activiteit via e-mail of in de brievenbus. 1x per jaar houden wij onze Jaarvergadering waarvoor alle leden tijdig worden uitgenodigd. Deelname aan activiteiten en de vergadering  is geheel vrijblijvend. Eventueel nieuwe bewoners of geinteresseerden kunnen zich altijd als nieuw lid aanmelden (neem dan contact met ons op).

 

Bestuur

Onze vereniging is statutair en ingeschreven bij de KvK. Het bestuur bestaat uit 4 personen: 

Voorzitter

Elian Cramers-Pluis

Raadhuisstraat 25

Secretaris

Julie Kohlen

Raadhuisstraat 45

Penningmeeester

Anke Smeets

Kloosterpad 10

Bestuurslid

MarieJose Penders

Raadhuisstraat 37     

Bestuurslid

Esther Meex    

Raadhuisstraat 19

 

 

 

 

 

 

 

Sinds 2011 wordt het bestuur ondersteund door een activiteiten commissie. Op dit moment bestaat deze uit, Esther Meex, Petra Evers, Eric Meulenberg en Ramon Pikaart. De website wordt beheerd door Elise Pikaart-Smits.

Lidmaatschapsgeld en betaalgegevens

Naam : Buurtvereniging Raadhuisstraat.

Lidmaatschap Jaarlijks.

contributie: miv 2013 € 15,00 per adres per jaar

Rabobank Stein IBAN: NL14RABO0149220529

o.v.v. Contributie Buurt, naam, straat en huisnummer